Τα cookies μάς βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, αποδέχεστε την από μέρους μας χρήση των cookie. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!
Χειροποίητο  βραχιόλι. Βραχιόλι από ορείχαλκο με άσπρη γυάλινη χάντρα. Σφυρήλατος ορείχαλκος. Ρυθμιζόμενο γυναικείο βραχιόλι. BB4

Χειροποίητο βραχιόλι. Βραχιόλι από ορείχαλκο με άσπρη γυάλινη χάντρα. Σφυρήλατος ορείχαλκος. Ρυθμιζόμενο γυναικείο βραχιόλι. BB4

Κωδικός Προϊόντος: BB4
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
12,00€
Ποσότητα: Καλάθι

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%

 

Χειροποίητο βραχιόλι με ορείχαλκο σε minimal σχέδιο.  Η ράβδος είναι από ορείχαλκο μικρού μεγέθους 0,4 εκ.* 3,5 εκ. και  σφυρηλατημένη στο χέρι. Μια άσπρη  γυάλινη χάντρα  8 mm συμπληρώνει το σχέδιο, δίνοντας μια γλυκιά λάμψη στο κόσμημα. Το βραχιόλι τελειώνει με κυρωμένο χρυσό-μαύρο κορδόνι και 2 χρυσές χάντρες 0,5mm. Kλείνει με κόμπο macrame ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε καρπό και να το φορέσετε ή να το βγάλετε εύκολα.

 

Εάν επιθυμείτε το κορδόνι να είναι σε χρυσό, μαύρο ή καφέ χρώμα παρακαλώ αφήστε σχόλιο στο βήμα 4 κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Ρυθμιζόμενο βραχιόλι 24-26 cm όταν ανοίξει πλήρως, απλά σύρετε τον κόμπο.

 

Το κόσμημα είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι γι’ αυτό και είναι αδύνατον να φτιαχτεί ένα ακριβώς το ίδιο, σε περίπτωση που πωληθεί το κόσμημα της φωτογραφίας. Φυσικά το σχέδιο θα είναι το ίδιο αλλά με πολύ μικρές αμελητέες διαφορές.

 

Τα κοσμήματα παραδίδονται σε 1 - 4 εργάσιμες ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε το κόσμημα να σταλεί σε συσκευασία δώρου με χειρόγραφο ευχετήριο μήνυμα, παρακαλώ αφήστε σχόλιο στο βήμα 4  κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Για να διατηρήσετε την ποιότητα του νέου σας κοσμήματος, διαβάστε τις συμβουλές φροντίδας.

 

Διαβάστε πριν από την παραγγελία σας για την οξείδωση μετάλλων.