Χειροποίητο βραχιόλι. Βραχιόλι από ορείχαλκο με μαργαριτάρι Freshwater. Σφυρήλατος ορείχαλκος. Ρυθμιζόμενο γυναικείο βραχιόλι. BB5
Τα cookies μάς βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, αποδέχεστε την από μέρους μας χρήση των cookie. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!
Χειροποίητο  βραχιόλι. Βραχιόλι από ορείχαλκο με μαργαριτάρι Freshwater. Σφυρήλατος ορείχαλκος. Ρυθμιζόμενο γυναικείο βραχιόλι. BB5

Χειροποίητο βραχιόλι. Βραχιόλι από ορείχαλκο με μαργαριτάρι Freshwater. Σφυρήλατος ορείχαλκος. Ρυθμιζόμενο γυναικείο βραχιόλι. BB5

Κωδικός Προϊόντος: BB5
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
12,00€
Ποσότητα: Καλάθι

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%

 

Χειροποίητο βραχιόλι με ορείχαλκο σε minimal σχέδιο. Η ράβδος είναι από ορείχαλκο μικρού μεγέθους 0,4 εκ.* 3,5 εκ. και  σφυρηλατημένη στο χέρι. Ένα μαργαριτάρι Freshwater 11 χιλιοστών συμπληρώνει το σχέδιο, δίνοντας μια μοντέρνα πινελιά στο κόσμημα.

Το βραχιόλι τελειώνει με κυρωμένο χρυσό κορδόνι και 2 χρυσές χάντρες 0,5mm. Kλείνει με κόμπο macrame ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε καρπό και να το φορέσετε ή να το βγάλετε εύκολα.

 

Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα σκουλαρίκια EB25 ή EB38 για να έχετε μία ολοκληρωμένη εντυπωσιακή εμφάνιση!

 

Εάν επιθυμείτε το κορδόνι να είναι σε μαύρο χρώμα παρακαλώ αφήστε σχόλιο στο βήμα 4 κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Ρυθμιζόμενο βραχιόλι 24-26 cm όταν ανοίξει πλήρως, απλά σύρετε τον κόμπο.

 

Το κόσμημα είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι γι’ αυτό και είναι αδύνατον να φτιαχτεί ένα ακριβώς το ίδιο, σε περίπτωση που πωληθεί το κόσμημα της φωτογραφίας. Φυσικά το σχέδιο θα είναι το ίδιο αλλά με πολύ μικρές αμελητέες διαφορές.

 

Τα κοσμήματα παραδίδονται σε 1 - 4 εργάσιμες ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε το κόσμημα να στέλνεται σε συσκευασία δώρου με χειρόγραφο ευχετήρια μήνυμα, παρακαλώ αφήστε το σχόλιο στο βήμα 4  κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Για να διατηρήσετε την ποιότητα του νέου σας κοσμήματος, διαβάστε τις  συμβουλές φροντίδας .

 

Διαβάστε πριν από την παραγγελία σας για την  οξείδωση των μετάλλων .