Χειροποίητο βραχιόλι. Βραχιόλι από ορείχαλκο με μαύρο μαργαριτάρι Fresh Water. Σφυρήλατος ορείχαλκος. Ρυθμιζόμενο γυναικείο βραχιόλι. BB6
Τα cookies μάς βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, αποδέχεστε την από μέρους μας χρήση των cookie. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!
Χειροποίητο  βραχιόλι. Βραχιόλι από ορείχαλκο με μαύρο μαργαριτάρι Fresh Water. Σφυρήλατος ορείχαλκος. Ρυθμιζόμενο γυναικείο βραχιόλι. BB6

Χειροποίητο βραχιόλι. Βραχιόλι από ορείχαλκο με μαύρο μαργαριτάρι Fresh Water. Σφυρήλατος ορείχαλκος. Ρυθμιζόμενο γυναικείο βραχιόλι. BB6

Κωδικός Προϊόντος: BB6
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
12,00€
Ποσότητα: Καλάθι

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%

 

Χειροποίητο βραχιόλι με ορείχαλκο σε minimal σχέδιο.  Η ράβδος είναι από ορείχαλκο μικρού μεγέθους 0,4 εκ.* 3,5 εκ. και  σφυρηλατημένη στο χέρι. Ένα μαύρο μαργαριτάρι 11 χιλιοστών συμπληρώνει το σχέδιο, δίνοντας μια μοντέρνα πινελιά στο κόσμημα.

Το βραχιόλι τελειώνει με κυρωμένο χρυσό κορδόνι και 2 χρυσές χάντρες 0,5mm. Kλείνει με κόμπο macrame ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε καρπό και να το φορέσετε ή να το βγάλετε εύκολα.

 

Εάν επιθυμείτε το κορδόνι να είναι σε μαύρο-χρυσό, καφέ ή χρυσό χρώμα παρακαλώ αφήστε σχόλιο στο βήμα 4 κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Ρυθμιζόμενο βραχιόλι 24-26 cm όταν ανοίξει πλήρως, απλά σύρετε τον κόμπο.

 

Το κόσμημα είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι γι’ αυτό και είναι αδύνατον να φτιαχτεί ένα ακριβώς το ίδιο, σε περίπτωση που πωληθεί το κόσμημα της φωτογραφίας. Φυσικά το σχέδιο θα είναι το ίδιο αλλά με πολύ μικρές αμελητέες διαφορές.

 

Τα κοσμήματα παραδίδονται σε 1 - 4 εργάσιμες ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε το κόσμημα να σταλεί σε συσκευασία δώρου με χειρόγραφο ευχετήριο μήνυμα, παρακαλώ αφήστε σχόλιο στο βήμα 4  κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Για να διατηρήσετε την ποιότητα του νέου σας κοσμήματος, διαβάστε τις συμβουλές φροντίδας.

 

Διαβάστε πριν από την παραγγελία σας για την οξείδωση μετάλλων.