Πληροφορίες παράδοσης, πληρωμής και επιστροφής των προϊόντων.
Τα cookies μάς βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, αποδέχεστε την από μέρους μας χρήση των cookie. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Πληροφορίες παράδοσης, πληρωμής και επιστροφής των προϊόντων.

Πληροφορίες παράδοσης, πληρωμής και  επιστροφής των προϊόντων.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με ΕΛΤΑ και  πραγματοποιείται συνήθως σε διάστημα 1-4 εργάσιμων ημερών, σε περιοχές εντός ηπειρωτικής Ελλάδος. Για περιοχές που ανήκουν στην νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1 ημέρα παραπάνω.

Η παράδοση και το κόστος πληρωμής των προϊόντων εκτός Ελλάδος εξαρτάται από  την χώρα. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

Εάν ο πελάτης επιθυμεί η παράδοση των προϊόντων μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρεία της επιλογής του και με δική του χρέωση.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.

Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι :

  • 2,6 ευρώ μέχρι 1 κιλό βάρους και 0,5 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό βάρους.
  • Αντικαταβολή δέματος 2,30 ευρώ.
  • Εάν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να ασφαλίσει το δέμα σε περίπτωση απώλειας. Η χρέωση εξαρτάται από το κόστος της παραγγελίας.  

Τρόποι πληρωμής των προϊόντων:

  • Μετρητοίς  από το κατάστημα.
  • Αντικαταβολή (με χρέωση)
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (χωρίς χρέωση)   

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, είναι δυνατό να αλλάξετε το προϊόν με δική σας οικονομική επιβάρυνση εντός 10 ημερών από την παραλαβή. Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, ακριβώς όπως παραδίδεται και επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία. Έχετε την επιλογή να επιλέξετε ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ή επιστρέφοντας τα χρήματά σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, αφού επικοινωνήσετε μαζί μας και μας συμβουλευτείτε, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Αν δεν θέλετε να αλλάξετε, στέλνετε το δέμα  με δικά σας έξοδα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα αφαιρέσουμε το κόστος αποστολής σας από το ποσό που θα επιστρέψουμε στην τράπεζα στέλνοντας μας τον IBAN του λογαριασμού σας.